Skoči na vsebino

Najin dan

Poroka je eden izmed vajinih najpomembnejših dogodkov v življenju.

Je eden izmed par najbolj vznemirjajočih dogodkov v našem življenju. Poleg rojstva je to verjetno eden izmed najsrečnejših dogodkov, zato nanj dajemo že skozi stoletja izreden pomen. Poroka je že od nekdaj pomenila združitev tudi dveh sorodstev, ki naj bi si v bodoče pomagali v dobrem in slabem. Mnogokrat mislimo, da je poroka samo neka formalnost, da lahko ravno tako živimo brez nje, pa iz zgodovine in literature, ki je to opisovala lahko vidimo, da je veliko več.

Vse na enem mestu!

Kaj pa, če bi vam povedali, kako je na enem mestu mogoče najti in urediti prav vse potrebno za vrhunsko in čudovito produkcijo vaše poroke?

Ne glede na to, ali želite razkošno poroko z velikim številom gostov ali intimno praznovanje v krogu najdražjih, smo vam pripravljeni zagotoviti vse, kar potrebujete, da bo vaš sanjski dan prav takšen, o katerem ste vedno sanjali.

Poročni šotor

Postavimo vam šotor kjerkoli želite, na romantičnem prostoru, kjer ni nikogar, samo vi in vaši bližnji. Počutili se boste res sproščeno.

Nudimo vam kompletno dekoracijo v šotorih s catering opremo; banketne mize, stole s prevleko, barske mize, talne obloge raznih barvnih kombinacij, stropne dekorativne zavese v šotoru, lesena tla tudi za neraven teren, oder za glasbenike, plesišče, pult za hrano, vse kar potrebujete!

Poroke v naravi so nekaj posebnega, spomin ki ne bo nikoli zbledel. 

Ne glede na to, ali želite reči “da” na elegantni lokaciji ob bolj ali romantičnem posestvu v gorah
Poročne šotore lahko postavite na poljubno mesto in jih spremenite v pravljično okolje. Za razliko od zaprtih prostorov vam šotori zagotavljajo veliko prilagodljivosti pri vseh pomembnih vprašanjih, kot so število gostov, načrt aranžmajev, razpored sedežev in zato veljajo za eno najboljših rešitev za poroke. Vse kar morate storiti je, da izberete tistega, ki je prilagojen vašim potrebam, mi pa ga bomo obogatili z vašim osebnim stilom in željami.

Catering

Za vajino poročno pogostitev imata na voljo široko paleto izbere načinov postrežbe hrane na porokah. Od obrokov v družinskem slogu in ruske postrežbe do multi – course obroka in samopostrežnega bifeja.  

 Catering slovi po svoji drugačnosti in kreativnosti. Strokovno podkovano in profesionalno osebje, pričara naročniku nepozaben dogodek, vrhunsko kulinariko, predvsem pa popolno brezskrbnost, zaupanje in uživanje v dogodku samem. Vsak dogodek je pripravljen z osebno noto, drugačnostjo in kreativnostjo… Navdušeni boste nad bogato ponudbo raznovrstnih prigrizkov in kanapejev, ki se dopolnjujejo s finger-foodom, kot drobnimi zalogajčki. Jedi vam pripravijo  kuharski mojstri, ki sledijo sodobnim trendom, ob bogatem izboru vin in penin. 

Vozila

Ene najlepših poročnih fotografij nastanejo takrat, ko se mladoporočenca z oltarja odpravita v skupno življenje. Vsak par odide s poroke na slovesen način, od jadranja proti sončnemu zahodu do nešteto večernih lučk. Za odhod s poroke pa lahko uporabiš in okrasiš, tudi eno izmed naših poročnih vozil 

 Zapeljita se v novo poglavje v vajinem življenju z našimi vozili. V spremstvu voznika in sovoznika vama obljubljamo pravo kraljevsko doživetje, ki ga ne bosta nikoli pozabila. Od začetka do konca vožnje bomo poskrbeli za to, da se boste dame počutile kot princese, gospodje pa kot kralji.

Torta – sladice

Poročna torta je poseben in svečan element poroke, ta simbolizira začetek vajinega življenja, iz katerega si skupaj odrežeta prvi kos. Predstavlja vrhunec večera, ki ni namenjena samo sladkanju. Je popoln umetniški izdelek, ki zadovolji vsak še tako zahteven okus. Sestavljena je iz več različnih okusov, katere prilagodimo ženinu in nevesti. Naj bo vstop v zakon sladek kot poročna torta, v katero zarežeta ob polnoči.

Ker želim, da vaš poročni dan poteka brez skrbi, vam na vašo željo poročno torto tudi dostavimo kjerkoli v Sloveniji in zagotovimo, da prispe cela.

Fotograf

Zagotovo je vsak poročni dan za mladoporočenca njun najlepši. Ženin in nevesta v njega vložita veliko truda, priprav in časa. Vsak želi, da je ta dan popoln. In ko po poroki “potegnemo črto” , hitro ugotovimo da so pravzaprav poročne fotografije in film edino, kar nam trajno ostane od poročnega dne. So neprecenljiv spomin neponovljivega dogodka. Zato ne prepuščajte najpomembnejših spominov vašega življenja znancem, sorodnikom in drugim amaterskih fotografom. Zaupajte nam, da zajamemo vajine trenutke.

Vsak par ima svoje želje in zamisli o poročnem dnevu. Kolikor je v naši moči vam jih bomo pomagali uresničiti.